Prisijunkite prie „Nutrilite™“ PV iššūkio: NEMOKAMOS dovanos minint mūsų 90-ąjį jubiliejų!

01 rugpjūtis 2024

Ypatinga kelionė geresnio gyvenimo link minint jubiliejinius metus!

„Nutrilite™“ savo produktus ir sprendimus, skirtus jūsų sveikatai ir gerai savijautai, siūlo dar nuo 1934 m. Nesvarbu, ar vartojate mūsų „Nutrilite“ produktus daug metų ar visai neseniai – dėkojame už tai, kad juos renkatės kasdieniam savo sveikatos stiprinimui. Norėdami atšvęsti ypatingą sukaktį, pristatome „Nutrilite“ PV iššūkį. Tai puiki proga kartu atšvęsti ir atsidėkoti jums už pasitikėjimą mumis ne vienus metus.

Nuo 2024 m. rugpjūčio 1 d. iki spalio 31 d. dalyviai gali gauti puikių dovanų, kaupdami PV už bet kokius įsigytus „Nutrilite“ produktus.

  • Sukaupkite bent 250 PV už „Nutrilite“ produktus kas mėnesį tris mėnesius iš eilės ir gaukite dovanų kokybišką kelioninį krepšį su „Nutrilite“ 90-ojo jubiliejaus logotipu.
  • Sukaupkite daugiau nei 500 PV už „Nutrilite“ produktus kas mėnesį tris mėnesius iš eilės ir gaukite dovanų ne vien kokybišką kelioninį krepšį, bet ir NEMOKAMĄ „Fitbit Charge 6“ laikrodį!

Kelioninis krepšys ne vien patogus kelionėse, bet ir priminimas teikti pirmenybę savo sveikatai būnant bet kur. Jame yra vietos susidėti būtiniausius „Nutrilite“ produktus ir kitus kelionės reikmenis, todėl tikrai pasirūpinsite savo gerove net ir keliaudami.

Išmanusis laikrodis papildo kelioninio krepšio teikiamą naudą, nes padeda dar geriau laikytis savo sveikatos tikslų. Jis padės jūsų kasdienybėje ir užtikrins, kad per 90 dienų išugdytų sveikų įpročių laikytumėtės ir pasibaigus iššūkiui.

Kaip bebūtų, jubiliejaus proga parengėme ne vien šias puikias dovanas, įteikiamas pasibaigus iššūkiui. Tikrasis prizas yra ilgalaikiai pokyčiai sveikesnei ateičiai. Siekiame suteikti jums valios išsiugdyti teigiamus ilgalaikius įpročius, kurie peržengtų iššūkio laikotarpio ribas.

„Nutrilite“ produktus, kurie įtraukti į PV iššūkį, galite rasti čia.

Leiskitės į kelionę su mumis jau šiandien!


Dažniausiai užduodami klausimai

Siekdami suteikti daugiau aiškumo ir atsakyti į visus galimus klausimus dėl reikalavimų atitikimo, dovanų ir kitos svarbios informacijos, pateikiame atsakymus į šiuos DUK. Jei turite daugiau klausimų, būtinai kreipkitės pagalbos į mūsų klientų aptarnavimo komandą.

  1. Kas gali dalyvauti akcijoje?
    AVS ir Nariai Plius.
     
  2. Kas bus, jei neatitikau reikalavimų 1-ąjį ir 2-ąjį mėnesius? Ar vis tiek galiu sugeneruoti trūkstamą asmeninę PV kitą mėnesį?
    PV kaupiama kas mėnesį. Jei neatitikote reikalavimų pirmą mėnesį, daugiau nebegalite dalyvauti šioje akcijoje.
     
  3. Kokia akcijos asmeninių taškų vertės papildymo tvarka („top up“)?
    Šioje akcijoje papildymo tvarka netaikoma. Be to, neįskaičiuojama PV, kuriai taikoma papildymo tvarka.
     
  4. 4. Kokių produktų PV įskaičiuojama šiai akcijai?
     - Įskaičiuojama visų prekių ženklų „Nutrilite“, „Truvivity“ ir „bodykey“ produktų PV. Turėkite omenyje, kad galiojančioms akcijoms gali būti taikoma mažesnė PV.
    - NEĮSKAIČIUOJAMA prekių ženklų „XS“, „Artistry“, „eSpring“, „iCook“, „g&h“, „Glister“, „Satinique“, „Home“ PV.
    Visus produktus, kurių PV įskaičiuojama, rasite čia.
     
  5. Ar dovana (-os) teikiama (-os) už kiekvieną dalyvį?
    Taip. Baigę iššūkį gausite dovaną (-as) už kiekvieną dalyvį. Pavyzdžiui, jei AVS numeris turi 2 dalyvius ir įvykdo iššūkio reikalavimus, kiekvienas dalyvis gaus dovaną.
     
  6. Ar įskaičiuojama tik mano asmeninė PV iš asmeninio prekių krepšelio, ar ir PV iš papildomo krepšelio? Įskaičiuojama visa PV, įskaitant asmeninę PV, klientų PV ir papildomo krepšelio PV išskyrus Partnerių parduotuvės PV.
     
  7. Ar įskaičiuojama PV iš reguliarių užsakymų?
    Taip, įskaičiuojama.
     
  8. Ar galima šią akciją derinti su kitomis specialiomis programomis, pavyzdžiui, dovanų kuponais arba START programa?
    Taip.
     
  9. Jei tris mėnesius iš eilės kas mėnesį sugeneruosiu dvigubą asmeninės PV kiekį, ar gausiu dvigubai daugiau dovanų?
    Dovanojama ne daugiau kaip vienas kelioninis krepšys ir vienas „Fitbit“ laikrodis.
     
  10. Kaip ir kada bus įteikta dovana?
    Dovana (-os) bus automatiškai pridėta (-os) į kitą jūsų užsakymą nuo lapkričio 6 d., jei pateiksite bet kokios vertės užsakymą.
     
  11. Kokia yra „Fitbit“ laikrodžio ir kelioninio krepšio garantija?
    „Amway“ pasitenkinimo garantija netaikoma nemokamai įteikiamiems gaminiams. Pasitenkinimo garantija ir įstatyminė garantija taikomos tik pagrindiniam įsigytam ir (arba) apmokėtam produktui, o ne nemokamai reklaminei prekei. Tik pristatymo metu apgadintą dovaną pakeisime nauja.